Deprecated: Required parameter $stars_color follows optional parameter $saswp_collection_hide_col_rew_img in /home/adelmk/public_html/adelholding.com/wp-content/plugins/schema-and-structured-data-for-wp/modules/reviews/reviews_service.php on line 1316

Deprecated: Required parameter $stars_color follows optional parameter $saswp_collection_hide_col_rew_img in /home/adelmk/public_html/adelholding.com/wp-content/plugins/schema-and-structured-data-for-wp/modules/reviews/reviews_service.php on line 1466

Deprecated: Required parameter $stars_color follows optional parameter $saswp_collection_hide_col_rew_img in /home/adelmk/public_html/adelholding.com/wp-content/plugins/schema-and-structured-data-for-wp/modules/reviews/reviews_service.php on line 1594
Rindërtimi i rrugës lokale TETOVË - SELLCË - Eurovia Construction Rindërtimi i rrugës lokale TETOVË - SELLCË - Eurovia Construction

Rindërtimi i rrugës lokale TETOVË – SELLCË

Përshkrimi i projektit

Infrastruktura e komunitetit është kuadri i objekteve fizike të nevojshme për të mbështetur dhe mbajtur një komunitet njerëzish për të jetuar dhe punuar. Shembuj të infrastrukturës së financueshme përfshijnë sa vijon:

• Rrugë të reja, të përmirësuara ose më të sigurta dhe objekte të tjera transporti, përfshirë transportin publik dhe lehtësira për të mbështetur ecjen dhe çiklizmin
• Mbrojtje nga përmbytjet
• Hapësira të hapura (p.sh. parqe, pemë dhe sheshe publike)

Karakteristikat e projektit

Investitori: Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut
Financier: TAV Maqedoni SHPKNJP
Lokacioni: Fshati Sellcë, Tetovë
Sipërfaqja: 2,000 m
Viti i përfundimit: 2021
Vlera e investimit:


Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/adelmk/public_html/adelholding.com/wp-includes/functions.php on line 5279