Deprecated: Required parameter $stars_color follows optional parameter $saswp_collection_hide_col_rew_img in /home/adelmk/public_html/adelholding.com/wp-content/plugins/schema-and-structured-data-for-wp/modules/reviews/reviews_service.php on line 1316

Deprecated: Required parameter $stars_color follows optional parameter $saswp_collection_hide_col_rew_img in /home/adelmk/public_html/adelholding.com/wp-content/plugins/schema-and-structured-data-for-wp/modules/reviews/reviews_service.php on line 1466

Deprecated: Required parameter $stars_color follows optional parameter $saswp_collection_hide_col_rew_img in /home/adelmk/public_html/adelholding.com/wp-content/plugins/schema-and-structured-data-for-wp/modules/reviews/reviews_service.php on line 1594
Ndërtimi i shtratit të lumit dhe trotuarit me pajisje urbane, ndriçim dhe shteg për ecje (pjesa 1 dhe pjesa 2) Tetovë - Eurovia Construction Ndërtimi i shtratit të lumit dhe trotuarit me pajisje urbane, ndriçim dhe shteg për ecje (pjesa 1 dhe pjesa 2) Tetovë - Eurovia Construction

Ndërtimi i shtratit të lumit dhe trotuarit me pajisje urbane, ndriçim dhe shteg për ecje (pjesa 1 dhe pjesa 2) Tetovë

Përshkrimi i projektit

Projekti përfshin ndërtimin e trotuarit me pajisje si: ulëset, koshat e plehrave, ndriçimin dhe mbjelljen e pemëve të ndryshme, parkun e lodrave për fëmijë dhe shtratin e lumit Pena.

Karakteristikat e projektit

Investitori: Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut
Financier: TAV Maqedoni SHPKNJP
Lokacioni: Komuna e Tetovës
Sipërfaqja:
Vlera e investimit:


Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/adelmk/public_html/adelholding.com/wp-includes/functions.php on line 5279