Qendra Logjistike – Hildin Trans DOOEL

PËRSHKRIMI I PROJEKTIT

Në një sipërfaqe toke ndërtimi prej 6500 m2 Hildin Group ndodhet në Zhelinë, Maqedoni. Ndërtesa është e dizajnuar në mënyrë perfekte me pajisje moderne për mallrat hyrëse dhe dalëse. Me modernizmin dhe dizajnin tërheqës të syrit projekti ishte pikërisht ashtu siç ka kërkuar konsumatori.

Karakteristikat e projektit

Investitori: Hildin Trans DOOEL
Lokacioni: Zhelinë, Tetovë
Sipërfaqja: 6,500 m2
Viti i Përfundimit: 2016
Vlera e investimit: 124,000,000 MKD