Objekt Biznesi “Johnson Matthey”

PËRSHKRIMI I PROJEKTIT

Qëllimi ynë është që të jemi gjithmonë një partneri i besueshëm për kontakt dhe partner  ndërtimi për projekte të ndryshme ndërtimore. Kjo është mënyra e vetme që ne mund t’u ofrojmë klientëve tanë rezultatet më të mira dhe të garantojmë një mjedis pune emocionues për punonjësit tanë.

EUROVIA ndërthur kulturën e projektit, kompetencën teknike, njohjen e ligjeve dhe rregulloreve lokale dhe njohuri të shkëlqyera të produkteve.

Karakteristikat e projektit

Investitori: Johnson Matthey
Lokacioni: Zona e Lirë Ekonomike Shkup 1
Viti i Përfundimit: 2010
Vlera e investimit: 18,000,000 MKD