Ndërtesë banimi – GREEN GARDEN

Përshkrimi i projektit

Green Garden kompleksi, është i përbërë nga gjashtë ndërtesa shtatë katëshe, me arkitekturën e tij moderne është i pari dhe i vetmi i këtij lloji të banesave në Shtip. Unikaliteti i tij është kryesisht për shkak të konceptit dhe paraqitjes unike, cilësisë së lartë të ndërtimit në çdo aspekt, vendndodhjes së shkëlqyeshme, infrastrukturës së zhvilluar në mënyrë solide, parkingjeve të siguruara 100%, si dhe parqeve shumëngjyrëshe, zonave të gjelbërta dhe ambienteve të përbashkëta për qiramarrësit brenda kompleksit .

Karakteristikat e projektit

Investitori: Aktiva Engineering
Lokacioni: Shtip, Senjak
Sipërfaqja: 6500 m2
Vlera e investimit: 17 000 000 MKD