Alba ShaqiriZhvillimi i biznesit

Alba është e diplomuar në Shkencat dhe Teknologjitë Bashkëkohore. Fokusi i saj kryesor qëndron në web faqe, mediat sociale dhe marketing, përvoja e saj në SEO do të thotë se ajo është në gjendje të gjejë këndin dhe formatin më efektiv kur tregon një histori në internet. Ajo është e specializuar në tema të stilit të jetesës. Ajo flet rrjedhshëm anglisht dhe gjermanisht, qasja e saj ndërkombëtare i lejon asaj të krijojë strategji dixhitale gjithëpërfshirëse për Eurovia.