• Xhemaledin Ademi

  Bashkëpronar (Themelues)

  Xhemaledini ka mbi tridhjetë e pesë vjet përvojë në industrinë e ndërtimi dhe ka qenë përgjegjës në  Eurovia që nga viti 1995. Ai ka njohuri të...

  view profile
 • Eldin Ademi

  Drejtor Kryesor Operativ

  Si Drejtor Kryesor Operativ, Eldin është përgjegjës për udhëheqjen e rritjes afatgjatë të të ardhurave të Eurovia. Ai ka përgjegjësinë për të...

  view profile
 • Ersim Zekiri

  Drejtor Kryesor Financiar

  Ersim është një lojtar i përkushtuar i ekipit që vjen me 2+ vite përvojë pune në industrinë e ndërtimit. Ai i sjell forcë kompanisë duke i bërë...

  view profile
 • Arbe Ademi

  Suport Financiar dhe HR

  Njohuritë e gjera të Arbes për biznesin dhe kontabilitetin janë padyshim një aset i madh për kompaninë tonë, me punën dhe përkushtimin e saj ajo tejkalon...

  view profile
 • Edita Bejtuli

  Drejtor i Zhvillimit të Biznesit

  Edita ka një rrjet të gjerë klientësh, duke përfshirë pronarë, zhvillues, arkitektë, inxhinierë dhe ndërmjetës. Përmes planifikimit të saj të...

  view profile
 • Xhenis Rexhepi

  Drejtor i Departamentit Teknik

  Xhenis menaxhoi me sukses punë të shumta gjatë gjithë kohës së tij në Eurovia, me një rekord të jashtëzakonshëm të përfundimit të punës në kohë...

  view profile
 • Faton Idrizi

  Drejtor i Prokurimeve

  Departamenti i Prokurimeve ofron shërbimin e blerjeve, i cili është ndër proceset më të rëndësishme të Eurovia-s. Misioni kryesor i këtij departamenti...

  view profile
 • Rina Fazliu

  Menaxher Ligjor dhe Administrativ

  Si Shefe e Departamentit Ligjor në Eurovia, Rina është përgjegjëse për menaxhimin e të gjitha çështjeve ligjore që prekin operacionet e përditshme...

  view profile
 • Roza Radevska

  Kontabilist

  Departamenti i Financës është shumë i rëndësishëm në drejtimin e planifikimit strategjik të Eurovia-s. Detyra kryesore e këtij departamenti është...

  view profile
 • Dragi Sokolov

  Inxhinier Ndërtimi

  Ai është përgjegjës për organizimin e projekteve të ndërtimit për Eurovia. Me vëmendjen e tij ndaj detajeve dhe aftësive për zgjidhjen e problemeve,...

  view profile
 • Konstantinos Servini

  Inxhinier Ndërtimi

  Ai është përgjegjës për organizimin e projekteve të ndërtimit për Eurovia. Me vëmendjen e tij ndaj detajeve dhe aftësive për zgjidhjen e problemeve,...

  view profile
 • Radmila Boshkoska Mihajlovska

  Arkitekte

  Radmila iu bashkua Eurovia-s në vitin 2017 si projekt menaxhere. Radmila është një projekt menaxhere e shkëlqyer nga rezultatet me aftësi të dëshmuar...

  view profile
 • Argjent Ajredini

  Inxhinier Ndërtimi

  Ai është përgjegjës për organizimin e projekteve të ndërtimit për Eurovia. Me vëmendjen e tij ndaj detajeve dhe aftësive për zgjidhjen e problemeve,...

  view profile
 • Valon Bexheti

  Inxhinier Ndërtimi

  Valoni është i kujdesshëm që të studiojë tërësisht çdo plan projekti për të siguruar që punët në kantieret e ndërtimit të rrjedhin sipas planit...

  view profile
 • Mevlude Mehmedi

  Arkitektе

  Pasioni i saj është takimi me klientët dhe ndihma e tyre me dizajnimin e ambienteve të tyre të jetesës në natyrë, si dhe hapësirave të brendshme....

  view profile
 • Naser Zeqiri

  Udhëheqës i kantierit

  Si udhëheqës i kantierit, ai është përgjegjës për organizimin e projekteve të ndërtimit për Eurovia.

  view profile
 • Muhamed Islami

  Udhëheqës i kantierit

  Si udhëheqës i kantierit, ai është përgjegjës për organizimin e projekteve të ndërtimit për Eurovia.

  view profile
 • Alba Shaqiri

  Zhvillimi i biznesit

  Alba është e diplomuar në Shkencat dhe Teknologjitë Bashkëkohore. Fokusi i saj kryesor qëndron në web faqe, mediat sociale dhe marketing, përvoja e...

  view profile
 • Xhenisa Loki

  Zhvillimi i biznesit

  Me një sfond të fortë të raportimit të biznesit dhe financiar dhe me vite përvojë në krijimin e përmbajtjes për një gamë të gjerë audiencash,...

  view profile
 • Agon Adili

  IT Administrator

  Përvoja e tij përfshin, por nuk kufizohet në, mbështetjen e përdoruesit fundor, menaxhimin e dhe mirëmbajtejn e teknologjive cloud. Si IT Administrator,...

  view profile
 • Tamara Masovska

  Graphic Designer

  Me pasion për dizajnin, ajo krijon koncepte të forta për klientët. Tamara ka konceptuar idetë në një sërë asetesh të projektimit, duke përfshirë...

  view profile
 • Besmire Baftijari

  Administratore zyre

  Besmire luan një rol kryesor për të siguruar që të gjitha funksionet administrative të zyrës janë të koordinuara për të arritur një nivel të lartë...

  view profile