EUROVIA – mbështetje financiare për Uplift Western Balkans – një projekt i ri rajonal i Qendrës Rinore të Resurseve -iCan

Duke marrë parasysh që EUROVIA është një kompani që ofron mbështetjen të madhe për të rinjtë, komunitetin e biznesit dhe zhvillimin e mëtejshëm, ne vendosëm të mbështesim Uplift Western Balkans – një projekt i ri rajonal i Qendrës së Burimeve Rinore –iCan.

Uplift është një program Start Up i fazës së hershme i fokusuar në rritjen e biznesit dhe rritjen e vlerësimit. Përgjegjësia kryesore është të mbështesë dhjetëra ndërmarrje më inovative dhe premtuese nga rajoni i Ballkanit. Në këtë botim të tretë do të ketë një qasje rajonale në atë perëndimore Ballkani në lidhje me Organizimin e një përshpejtuesi të zgjeruar. Konsorciumi përbëhet nga ICTSLab (Shqipëri), VentureUp (Kosovë), iCan (Maqedonia e Veriut) dhe SOVVA (Sllovaki).

Jemi të kënaqur që mund të ndihmojmë fillestarët të vazhdojnë zhvillimin e tyre dhe të gjejmë fonde për idetë më të mira dhe gjithashtu të fitojnë përvojë në fusha të ndryshme si pitching dhe prezantimi.