Inxhinieri dhe Ndërtim

Eurovia ka dizajnuar dhe ndërtuar struktura arkitektonike të jashtëzakonshme në Maqedoninë e Veriut, Shqipëri dhe Kosovë.

read more
Ujësjellës dhe Kanalizime

Një nga aktivitetet kryesore të biznesit të Eurovia është hartimi, inxhinieria dhe ndërtimi i projekteve për mbrojtje të mjedisit të ujit.

read more
Infrastrukturë Rrugore

Ndërtimi i objekteve infrastrukturore me implementimin e teknologjive më të fundit renditet ndër arritjet më domethënëse të inxhinierëve të Eurovia.

read more
Investim & Zhvillim

Eurovia për disa dekada ka vepruar në fushën e pasurive të paluajtshme dhe është një nga “zhvilluesit” e parë të Maqedonisë së Veriut.

read more

Traditë dhe cilësi - që nga viti 1978Eksperienca shumëvjeçare në treg na ka mësuar se besimi është thelbësor për të arritur qëllimet e përbashkëta

Kjo është arsyeja pse Grupi Eurovia mbështetet në një rrjet të kompanive të suksesshme që vazhdojnë të çojnë më tej historinë e kompanisë sonë të familjes që u themelua në 1978. Sot Grupi ka një potencial të madh të performancës të orientuar drejt klientit që mbulon sektorë të ndryshëm brenda industrisë së ndërtimit.

Falë një fuqie punëtore kompetente, ne gjithmonë garantojmë një nivel të vazhdueshëm të cilësisë që e bën Eurovia Group një partner të përshtatshëm për projektin tuaj.

Na besoni – dhe ndërtoni me ne

Projektet aktuale

Lajmet aktuale