Deprecated: Required parameter $stars_color follows optional parameter $saswp_collection_hide_col_rew_img in /home/adelmk/public_html/adelholding.com/wp-content/plugins/schema-and-structured-data-for-wp/modules/reviews/reviews_service.php on line 1316

Deprecated: Required parameter $stars_color follows optional parameter $saswp_collection_hide_col_rew_img in /home/adelmk/public_html/adelholding.com/wp-content/plugins/schema-and-structured-data-for-wp/modules/reviews/reviews_service.php on line 1466

Deprecated: Required parameter $stars_color follows optional parameter $saswp_collection_hide_col_rew_img in /home/adelmk/public_html/adelholding.com/wp-content/plugins/schema-and-structured-data-for-wp/modules/reviews/reviews_service.php on line 1594
Ujësjellës dhe Kanalizime - Eurovia Construction Ujësjellës dhe Kanalizime - Eurovia Construction

Ujësjellës dhe Kanalizime

Uji është elementi / produkti më i çmuar në tokë, i cili është sistemi kryesor mbështetës i mjedisit jetësor.  Burimet e ujit identifikohen dhe pastaj ato përdoren për qëllime të ndryshme dhe në vende të ndryshme. Kështu, pajisjet e furnizimit me ujë dhe shpërndarjes janë infrastruktura kritike për mjedisin. Këto pajisje përfshijnë puse ose struktura të marrjes së furnizimit me ujë, rrjetin e transmetimit, rrjetin e shpërndarjes dhe linjat individuale të shërbimit. Lidhur me burimin e furnizimit me ujë, përcaktimi i ujit jo vetëm që mund të sjellë çështje teknike, por mund të lindin edhe çështje politike. Pronësia e burimeve të ujit mund të jetë e diskutueshme, pavarësisht nëse burimi është ujë nëntokësor apo ujë sipërfaqësor.

Në të gjitha rastet, efektiviteti i kostos është po aq i rëndësishëm sa përsosmëria teknike. Projektet duhet të jenë të realizueshme financiarisht para se të ndërtohen. Eurovia ka përvojë në të gjitha aspektet e inxhinierisë të ujësjellësit dhe kanalizimeve, përfshirë këtu:

  • Studime të fizibilitetit dhe Planifikim Master
  • Planet dhe specifikimet paraprake dhe përfundimtare të projektimit
  • Menaxhimi i Projektit
  • Administrimi dhe Inspektimi i Ndërtimit.

Lista e klientëve të Eurovia përfshin ata nga sektori qeveritar, si dhe sektori komercial / industrial. Gama e gjerë e përvojës dhe niveli i lartë i aftësive teknike të Eurovia plotësohet nga të kuptuarit e  funksionimit të ndërlikuar të sistemeve të ujit dhe kanalizimeve dhe disa nga sfidat unike që fusha i paraqet.

Eurovia ka talentin e brendshëm për të zgjidhur konfliktet e shërbimeve, për të shmangur çështjet mjedisore dhe për të gjetur projektin e furnizimit me ujë dhe kanalizimeve për kostot më efektive për klientët e tyre.

Kontakti i partnerit tuaj

Xhenis Rexhepi

(Menaxher i projektit dhe anëtar i bordit)

Funksionimi i qetë dhe proceset funksionale janë thelbësore për lëvizjen moderne dhe proceset ekonomike.

Një nivel i lartë i cilësisë dhe qëndrueshmërisë së përhershme janë kërkesa minimale absolute për të gjitha aktivitetet tona në projektet inxhinierike. Ne kurrë nuk e harrojmë natyrën individuale të këtyre llojeve të projekteve, sepse kjo është mënyra e vetme që ne mund të përmbushim plotësisht dëshirat e klientëve tanë.

Tel
+389 44 350 991

Mob
+389 72 279 269

E-Mail
info@eurovia.mk

PROJEKTE PËR UJËSJELLËS DHE KANALIZIME


Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/adelmk/public_html/adelholding.com/wp-includes/functions.php on line 5279