Deprecated: Required parameter $stars_color follows optional parameter $saswp_collection_hide_col_rew_img in /home/adelmk/public_html/adelholding.com/wp-content/plugins/schema-and-structured-data-for-wp/modules/reviews/reviews_service.php on line 1316

Deprecated: Required parameter $stars_color follows optional parameter $saswp_collection_hide_col_rew_img in /home/adelmk/public_html/adelholding.com/wp-content/plugins/schema-and-structured-data-for-wp/modules/reviews/reviews_service.php on line 1466

Deprecated: Required parameter $stars_color follows optional parameter $saswp_collection_hide_col_rew_img in /home/adelmk/public_html/adelholding.com/wp-content/plugins/schema-and-structured-data-for-wp/modules/reviews/reviews_service.php on line 1594
Inxhinieri dhe Ndërtim - Eurovia Construction Inxhinieri dhe Ndërtim - Eurovia Construction

Inxhinieri dhe Ndërtim

Eurovia ka dizajnuar dhe ndërtuar struktura arkitektonike të jashtëzakonshme në Maqedoninë e Veriut, Shqipëri dhe Kosovë.

Projektet tona u hartuan mbi parimin e bashkimit të shkencës dhe artit për të plotësuar funksionin dhe formën. Qasja jonë Lean ndaj projekteve të reja të ndërtimit u ofron klientëve shërbime bashkëpunuese dhe teknologji të integruara në terren.

Si partneri juaj bashkëpunues, ne ofrojmë shërbime thelbësore të ndërtimit të kombinuara me mjete të teknologjisë në zhvillim në terren që herë pas here rezultojnë në klientë të kënaqur. Klientët dhe partnerët tanë përfitojnë nga rezultatet e përmirësuara të projektit që plotësojnë ose tejkalojnë kriteret kryesore të performancës së ekipit.

Grupi Eurovia projektoi, ndërtoi dhe pajisi struktura të ndryshme si:

Me spitale, qendra tregtare, universitete dhe shkolla, projekte strehimi ose prona për kohë të lirë, si dhe prona komerciale duke filluar nga ndërtesat e zyrave deri te qendrat e logjistikës, portofoli i shërbimeve të Grupit EUROVIA përfshin të gjitha llojet e strukturave.

Shërbimet:

 • Ndërtesat e zyrave dhe administratës
 • Qendrat tregtare
 • Ndërtesat tregtare
 • Ndërtesa banimi dhe hotele
 • Qendrat e Kërkimit
 • Universitetet & Shkollat
 • Strehim
 • Spitalet
 • Rinovimi dhe shëndrrim i ndërtesave ekzistuese

Grupi EUROVIA ka mbi 10 vite përvojë në ndërtime industriale ndërkombëtare si termocentrale, çimento, çelik dhe impiante petrokimike. Në bashkëpunim të ngushtë me klientët tanë, ne vendosim modelin më të mirë dhe zgjedhim metodat e ndërtimit për t’iu përshtatur në mënyrë të përkryer nevojave të tyre specifike.

Shërbimet:

 • Impiantet e prodhimit
 • Ndërtesat e përpunimit dhe administrimit
 • Rafineritë e naftës dhe impiantet petrokimike
 • Punime çimentoje

Me një fokus në cilësinë, përdorimin efikas të fondeve, vendimmarrjen në kohë dhe zbutjen e rreziqeve, sistemi i shpërndarjes së projekteve vazhdon të fitojë vrull për iniciativa të ndryshme ndërtimore si në fushën publike ashtu edhe në atë private. Klientët anembanë globit i drejtohen Eurovia për ndërtimin e projekteve të tyre.

Ju do të përfitoni nga:

Bashkëpunimi – Eurovia ofron një mjedis operacional të përqendruar në bashkëpunim, duke integruar të gjithë anëtarët e ekipit gjatë gjithë projektimit dhe ndërtimit, dhe duke përfshirë teknologjitë Lean.

Operacione efikase – Eurovia ka një ekip të fortë menaxherial me njohuri të kohëve të fundit, praktikë dhe relevantë për ndërtimin e projekteve nga portofoli i gjerë i projekteve.

Balancimi i kohës dhe parave – Eurovia analizon të gjithë përbërësit e ekuacionit të kostos njëkohësisht për të përcaktuar zgjidhjen më të mirë për rezultatin optimal. Rezultati është një strukturë që arrin objektivat tuaja dhe qëndron brenda orarit dhe parametrave të buxhetit.

Integrimi i teknologjisë – Shërbimet VDC të Eurovia maksimizojnë teknologjinë për të siguruar një analizë të plotë të fazave, vlerësimin e karakteristikave të dizajnit dhe fushës, si dhe promovimin e bashkëpunimit midis të gjithë anëtarëve të ekipit.

Sfidat e riparimit të objekteve ekzistuese ndryshojnë më shumë sesa ndërtimi i ndërtesave të reja. Faktori i panjohur i kushteve të panjohura i kombinuar me koordinimin brenda dhe përreth mjediseve të zëna ngre rëndësinë e një plani të ekzekutimit të projektit të dorëzuar nga ekipi i duhur. Si partneri juaj bashkëpunues, ne ofrojmë shërbime thelbësore të ndërtimit të kombinuara me mjete të reja të teknologjisë që  herë pas here rezultojnë në klientë të kënaqur. Klientët dhe partnerët tanë përfitojnë nga rezultatet e përmirësuara të projektit që plotësojnë ose tejkalojnë kriteret kryesore të performancës së ekipit.

Në terren, informacioni i projektit transmetohet në kohë reale, duke përdorur teknologjinë e tabletave dhe një grup aplikacionesh që i mbajnë klientët dhe partnerët e ndërtimit të azhurnuar për statusin e operacioneve të përditshme të fushës së ndërtimit.

Eurovia ka investuar në mjete të integruara të menaxhimit të projektit, secila prej të cilave ofron përfitime të veçanta për aktivitete të ndryshme. Aplikacionet mobile ofrojnë raportim në kohë reale për të përshpejtuar vendimmarrjen e informuar gjatë gjithë projektit.

Smartapp – Teknologjia e menaxhimit të Eurovia u zhvillua për të nxitur një mjedis bashkëpunues. Është mjeti ynë kryesor për menaxhimin e RFI-ve, dorëzimeve dhe raporteve ditore, si dhe regjistrave të tjerë të projekteve për anëtarët e ekipit në terren. Shumë “aplikacione inteligjente” përshtaten lehtësisht për secilin projekt të veçantë për të siguruar mundësi fleksibile raportimi dhe pamje informative të panelit, duke transmetuar të dhëna kritike të projektit.

Fusha BIM 360 – Kjo teknologji më e mirë në klasë ofron një fleksibilitet dhe efikasitet të jashtëzakonshëm në menaxhimin e procesit të cilësisë, regjistrave të çështjeve dhe listës së shënimeve. Softueri BIM 360 i Autodesk siguron mbledhjen e të dhënave të efektshme dhe miqësore për përdoruesit dhe aftësitë e personalizuara të raportimit përmes një pajisje të sigurtë tabletësh celular. Informacioni sinkronizohet brenda bazës së të dhënave të projektit master përmes uebit.

Bluebeam – Bluebeam ofron aftësi për të ndarë dokumente të tjerë të lidhur me projektin, të tilla si foto dhe orare për të lehtësuar rishikimin bashkëpunues dhe menaxhimin elektronik dhe ndarjen e vizatimeve.

Eurovia ofron një proces të provuar për të kualifikuar dhe menaxhuar një gamë të gjerë nënkontraktuesish që tejkalojnë pritjet tuaja.

OFRIMI I PERFORMANCËS SË SIGURTË DHE ME CILËSI TË LARTË TË NËNKONTRAKTORIT TREGTAR

Ne jemi të ngazëllyer për mundësinë për të bashkëpunuar me ju për të ndihmuar në rritjen e biznesit tuaj për të arritur arritje të reja. Integrimi i ekipeve bashkëpunuese të ndërtimit për klientët përfshin të paturit e kompanive të duhura të nënkontraktimit dhe tregtarëve në vend. Për breza, reputacioni ynë është ndërtuar mbi cilësinë e punës sonë, falë pjesës më të madhe të marrëdhënieve të forta nënkontraktore që kemi në zona në të gjithë botën. Ne e arrijmë këtë duke punuar me ju në procesin e parakualifikimit, duke u zotuar për pagesë të shpejtë dhe duke ofruar mundësi të matshme për nënkontraktorët e vegjël dhe të ndryshëm.

PARTNERI JUAJ NË NDËRTIMKur zgjidhni Eurovia të jetë partneri juaj në ndërtim, ju po zgjidhni ekspertizë të pakrahasueshme ndërtimi. Kultura jonë e sigurisë, etika dhe vlerat thelbësore do të thotë që ju gjithmonë të keni një partner ndërtimi i cili është:

I sigurt: Ne marrim çdo vendim duke marrë parasysh më së miri sigurinë dhe mirëqenien e familjeve, partnerëve dhe klientëve tanë.
Etike: Ne praktikojmë standardet më të larta të etikës në gjithçka që bëjmë. Ju gjithmonë mund të mbështeteni tek ne që të jemi të sinqertë dhe transparent, dhe vazhdimisht të shfaqim nivelin më të lartë të integritetit.
Të fokusuar tek klienti: Ne e përqendrojmë vëmendjen tek ju: parashikimi i nevojave, zgjidhja e problemeve dhe ndihma juaj për të marrë vendimet e duhura.
Të ndërlidhur: Ne jemi një grup i larmishëm dhe i lidhur profesionistësh. Pavarësisht tregut, shërbimit ose rajonit gjeografik, ne krijojmë efikasitet për ju duke shfrytëzuar ekspertizën dhe njohuritë tona të thella.
Të angazhuar: Ne përpiqemi të jemi fqinjë të mirë, si në nivel lokal ashtu edhe global. Ne jemi të interesuar të kuptojmë kulturat e tjera, të ndajmë kulturën Eurovia dhe të përfshihemi në komunikimin me komunitetin. Qëllimi ynë është të njohim klientët dhe partnerët tanë, si njohim njëri-tjetrin.
Përsëri, ne u kthehemi parimeve tona të integritetit të palëkundur, një fryme partneriteti dhe avokimi ndaj klientit dhe, mbi të gjitha, besimit.

PROJEKTE NDËRTIMI


Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/adelmk/public_html/adelholding.com/wp-includes/functions.php on line 5279