Deprecated: Required parameter $stars_color follows optional parameter $saswp_collection_hide_col_rew_img in /home/adelmk/public_html/adelholding.com/wp-content/plugins/schema-and-structured-data-for-wp/modules/reviews/reviews_service.php on line 1316

Deprecated: Required parameter $stars_color follows optional parameter $saswp_collection_hide_col_rew_img in /home/adelmk/public_html/adelholding.com/wp-content/plugins/schema-and-structured-data-for-wp/modules/reviews/reviews_service.php on line 1466

Deprecated: Required parameter $stars_color follows optional parameter $saswp_collection_hide_col_rew_img in /home/adelmk/public_html/adelholding.com/wp-content/plugins/schema-and-structured-data-for-wp/modules/reviews/reviews_service.php on line 1594
Investim & Zhvillim - Eurovia Construction Investim & Zhvillim - Eurovia Construction

Investim & Zhvillim

Eurovia ka një traditë të gjatë prej dekadash në fushën e Pasurive të Patundshme dhe është një nga “zhvilluesit” e parë të Maqedonisë së Veriut. Duke ndjekur parimin “me çelësa në dorë” (nga ideja deri në realizim), Eurovia ka ndërtuar më shumë se 200,000 m2 hapësirë ​​për banim, hapësira për zyra dhe shërbime në vende tërheqëse në Shkup, Tetovë dhe Tiranë.

Eurovia është në gjendje të zbatojë të gjitha fazat e projekteve të Pasurive të Paluajtshme, duke filluar nga hulumtimi dhe analiza e kapaciteteve të vendndodhjes, zhvillimi i propozimeve për zhvillimin e saj, përmes përgatitjes së dizajnit konceptual dhe të të gjitha niveleve të dokumentacionit të projektit, duke siguruar ndihmë në zgjedhjen dhe sigurimin e fondeve, ekzekutimi i punëve të ndërtimit dhe pajisje të objekteve përkatëse, për marketing dhe menaxhim të pasurive të paluajtshme, të gjitha për qëllimin e vet ose siç kërkohet nga një punëdhënës.

Në këtë proces, ekspertët tanë përputhen me standardet e zbatueshme vendore dhe ndërkombëtare, përdorin teknologji dhe materiale bashkëkohore, në përputhje me standardet e kontrollit të cilësisë dhe të sigurimit në të gjitha proceset e biznesit. Përmes komunikimit tonë të vazhdueshëm me punëdhënësit dhe përdoruesit e fundit dhe njohjen e kërkesave të tregut, ne jemi të gatshëm të përmbushim pritjet e të gjithë palëve të interesit.

Përmes implementimit dhe përfundimit të projekteve të saj, Eurovia gjithmonë ka ngritur nivelin e cilësisë në tregun e pasurive të patundshme.

Zhvillimi i projektit

Bota në të cilën jetojmë dhe tregjet vazhdimisht ndryshojnë. Si një kompani ne i përmbushim këto sfida me mprehtësi sipërmarrëse, fleksibilitet dhe një gatishmëri për të përmirësuar vazhdimisht cilësinë. Qoftë apartamente me qira apo të zotëruara nga pronarët, të gjitha zhvillimet janë gjithmonë të dizajnuara për të kënaqur nevojat e klientëve dhe tregut. Në këtë mënyrë ne arrijmë optimizime të kostos në lidhje me çmimin dhe mënyrën e funksionimit të pronës.

Përveç ndërtimit të ndërtesave të banimit shumëkatëshe në vendet urbane, ne gjithashtu zhvillojmë lagje të reja të qytetit në vende periferike më pak të kushtueshme larg qendrave të qytetit. Të gjitha projektet tona janë të përkushtuara ndaj standardeve të larta në lidhje me funksionalitetin, qëndrueshmërinë, estetikën dhe efikasitetin, kjo është arsyeja pse ne kemi fituar një reputacion të mirë si zhvillues i pronave banesore në qytetet Shkup, Tetovë, Tiranë dhe Prishtinë – ne jemi partneri juaj i besueshëm i projektit.

Jeni duke kërkuar për të shitur një parcelë ndërtimi?

Ne jemi gjithmonë në vëzhgim të parcelave me miratim zhvillimi në Shkup, Tetovë, Prishtinë dhe Tiranë, dhe veçanërisht parcela në të cilat mund të ndërtohen ndërtesa shumëkatëshe me 15 njësi banimi dhe më shumë.

VILLAS 22

Zgjedhje ideale për familjen tuaj, afër shkollës së mesme të Mjekësisë, fakulteteve shtetërore dhe private, është 600 m larg hyrjes më të afërt të autostradës në Tetovë.

ALLURE

Kompleksi rezidencial Allure Apartments karakterizohet nga një dizajn unik i brendshëm, vizion i ndryshëm dhe funksionalitet i shkëlqyeshëm.

ORIZARI RESIDENCE

Një vend ideal për të jetuar që ofron kënaqësi të vërtetë për shijen e të gjithëve, duke plotësuar të gjitha nevojat dhe dëshirat me kushte banimi moderne dhe luksoze.

KENNEDY RESIDENCE

Kennedy Residence ofron më të mirën e standardit të lartë të jetesës, ku familjet do të shijojnë komoditetin e një jete luksoze rezidenciale.

Personi për kontakt

Faton Idrizi

(Kreu i departamentit)

Qëllimi kryesor i secilit prej zhvillimeve të projektit tonë është të sigurojë impulse për zhvillimin urban dhe të luajë një rol të rëndësishëm në krijimin e shtëpive.

Sigurisht që ne gjithashtu marrim parasysh interesat e lokacionit dhe çdo klient të jashtëm për të arritur një rezultat të përgjithshëm me të cilin të gjithë janë të kënaqur. Pavarësisht nëse është një projekt strehimi për tregun e investitorëve, investitorë privatë ose blerës të shtëpive, çelësi ynë i suksesit është ofrimi i zhvillimit, planifikimit dhe ndërtimit nga një burim.

Tel
+389 44 350 991

Mob
+389 44 350 991

E-Mail
faton@eurovia.mk


Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/adelmk/public_html/adelholding.com/wp-includes/functions.php on line 5279