Deprecated: Required parameter $stars_color follows optional parameter $saswp_collection_hide_col_rew_img in /home/adelmk/public_html/adelholding.com/wp-content/plugins/schema-and-structured-data-for-wp/modules/reviews/reviews_service.php on line 1316

Deprecated: Required parameter $stars_color follows optional parameter $saswp_collection_hide_col_rew_img in /home/adelmk/public_html/adelholding.com/wp-content/plugins/schema-and-structured-data-for-wp/modules/reviews/reviews_service.php on line 1466

Deprecated: Required parameter $stars_color follows optional parameter $saswp_collection_hide_col_rew_img in /home/adelmk/public_html/adelholding.com/wp-content/plugins/schema-and-structured-data-for-wp/modules/reviews/reviews_service.php on line 1594
Infrastrukturë Rrugore - Eurovia Construction Infrastrukturë Rrugore - Eurovia Construction

Infrastrukturë Rrugore

Infrastruktura e transportit lidh njerëzit, qytetet dhe vendet. Rrugët, aeroportet dhe stacionet e trenave janë arteriet e botës dhe baza për ndërveprimin global. Kjo është arsyeja pse ne bëjmë çmos për të tejkaluar kërkesat e ardhshme për projektet e sotshme. EUROVIA është një nga kompanitë më me përvojë të Maqedonisë së Veriut në ndërtimin e infrastrukturës rrugore.

Përmes partneritetit të saj me 4-AM shpk – Shqipëri, kompania ka zbatuar me sukses projekte në ndërtimin dhe riparimin e rrugëve dhe autostradave; ndërtimi, rindërtimi dhe mirëmbajtja e vazhdueshme e infrastrukturës urbane; planifikimin dhe rilevimin e tokës.


Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/adelmk/public_html/adelholding.com/wp-includes/functions.php on line 5279