Deprecated: Required parameter $stars_color follows optional parameter $saswp_collection_hide_col_rew_img in /home/adelmk/public_html/adelholding.com/wp-content/plugins/schema-and-structured-data-for-wp/modules/reviews/reviews_service.php on line 1316

Deprecated: Required parameter $stars_color follows optional parameter $saswp_collection_hide_col_rew_img in /home/adelmk/public_html/adelholding.com/wp-content/plugins/schema-and-structured-data-for-wp/modules/reviews/reviews_service.php on line 1466

Deprecated: Required parameter $stars_color follows optional parameter $saswp_collection_hide_col_rew_img in /home/adelmk/public_html/adelholding.com/wp-content/plugins/schema-and-structured-data-for-wp/modules/reviews/reviews_service.php on line 1594
Rreth Eurovia Construction - Eurovia Construction Rreth Eurovia Construction - Eurovia Construction

Rreth Eurovia Construction

Kompani ndërtimi me qasje sipërmarrëse dhe aktive

EUROVIA Construction është një kompani kontraktuese me një histori shekullore dhe përvojë të gjerë në segmente të ndryshme si EPC, PPP dhe Investime & Zhvillim. Një adoptues dhe pionier i hershëm në dixhitalizimin dhe modelimin e informacionit të ndërtimit, ne po vendosim standarde të reja kur bëhet fjalë për inovacionin teknologjik në sektorin e ndërtimit.

EUROVIA u themelua në fund të viteve tetëdhjetë në përgjigje të vizionit të familjes themeluese për të krijuar një organizatë të specializuar në sektorin e ndërtimit.

Pasioni për ndërtimin është një traditë që ka zgjatur për tre breza, përvoja jonë shumëvjeçare dhe shkathtësia e më shumë se 50 specialistëve dhe gjeneralistëve na mundësojnë të kryejmë projekte ndërtimore në Maqedoninë e Veriut dhe jashtë saj në mënyrë të sigurt dhe efikase. Suksesi i biznesit sipërmarrës bazohet në një strukturë korporative të rrënjosur thellë që është konsoliduar gjatë viteve.

0
Vite Eksperiencë
0
Projekte të përfunduara
0
Të punësuar
0
%
Të përpiktë

Historia e kompanisë

Rrënjët e kompanisë sonë janë të thella dhe të besueshme. Suksesi që kemi arritur ndër vite tregon se kemi ndërtuar historinë tonë për të krijuar një identitet me një angazhim të madh.


Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/adelmk/public_html/adelholding.com/wp-includes/functions.php on line 5279