Deprecated: Required parameter $stars_color follows optional parameter $saswp_collection_hide_col_rew_img in /home/adelmk/public_html/adelholding.com/wp-content/plugins/schema-and-structured-data-for-wp/modules/reviews/reviews_service.php on line 1316

Deprecated: Required parameter $stars_color follows optional parameter $saswp_collection_hide_col_rew_img in /home/adelmk/public_html/adelholding.com/wp-content/plugins/schema-and-structured-data-for-wp/modules/reviews/reviews_service.php on line 1466

Deprecated: Required parameter $stars_color follows optional parameter $saswp_collection_hide_col_rew_img in /home/adelmk/public_html/adelholding.com/wp-content/plugins/schema-and-structured-data-for-wp/modules/reviews/reviews_service.php on line 1594
Референции - Eurovia Construction Референции - Eurovia Construction

Сите Проекти

Други Проекти

ИМЕ НА ПРОЕКТ ТЕХНИЧКИ ДЕТАЛИ ИНВЕСТИТОР УСЛУГИ СТАТУС НА ПРОЕКТОТ
1 Планинарска куќа Минимална штета на шумата Монико ДООЕЛ Проект со клуч на рака Во тек
2 Инсталација на урбана опрема Инсталација на 100 клупи за парк и 500 корпи Општина Гостивар Проект со клуч на рака Во тек
3 Инсталација на фотоволтаични панели 10MV - ТПП Осломеј Ископување и земјени работи - Подготвителни работи за поставување на фотоволтаични панели за 10 MV Europower Enerji ve Otomasyon Teknolojileri San. ve Tic. A.Ş. Проект со клуч на рака Во тек

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/adelmk/public_html/adelholding.com/wp-includes/functions.php on line 5279