Deprecated: Required parameter $stars_color follows optional parameter $saswp_collection_hide_col_rew_img in /home/adelmk/public_html/adelholding.com/wp-content/plugins/schema-and-structured-data-for-wp/modules/reviews/reviews_service.php on line 1316

Deprecated: Required parameter $stars_color follows optional parameter $saswp_collection_hide_col_rew_img in /home/adelmk/public_html/adelholding.com/wp-content/plugins/schema-and-structured-data-for-wp/modules/reviews/reviews_service.php on line 1466

Deprecated: Required parameter $stars_color follows optional parameter $saswp_collection_hide_col_rew_img in /home/adelmk/public_html/adelholding.com/wp-content/plugins/schema-and-structured-data-for-wp/modules/reviews/reviews_service.php on line 1594
Referencat - Eurovia Construction Referencat - Eurovia Construction

Të Gjithë Projektet

EMRI I PROJEKTIT DETAJE TEKNIKE INVESTITORI SHËRBIMET STATUSI I PROJEKTIT
1 Shtëpi verore në Mavrovë Dëmtim minimal i pyjeve Moniko DOOEL Projekt me çelësa në duar Në ndërtim e sipër
2 Instalimi i pajisjeve urbane Instalimi i 100 stolave dhe 500 shportave të parkut Komuna e Gostivarit Projekt me çelësa në duar Në ndërtim e sipër
3 Instalimi i paneleve fotovoltaike 10MV - TC Oslomej Gërmime dhe punime tokësore - Punime përgatitore për instalimin e paneleve fotovoltaike për 10 MV Europower Enerji dhe Otomasyon Teknolojileri San. ve Tic. A.Ş. Projekt me çelëse në duar Në ndërtim e sipër

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/adelmk/public_html/adelholding.com/wp-includes/functions.php on line 5279