Станбен објект – GREEN GARDEN

ОПИС НА ПРОЕКТОТ

Комплексот Green Garden, составена од шест седумкатни згради, со својата модерна архитектура е прва и единствена од овој тип на станови во Штип и околина. Неговата уникатност се должи пред се на уникатниот концепт и распоред, високиот квалитет на градба од секој аспект, одличната локација, околно солидно развиената инфраструктура, 100% обезбедени паркинзи, како и шарените паркови, зелените површини и заедничките објекти за станарите во рамките на комплексот .

Карактеристики на проектот

Инвеститор: Актива Инжењеринг
Локација: Штип, Сењак
Површина: 6500 м2
Вредност на инвестицијата: 17 000 000 МКД