Деловен објет “Џонсон Мети”

ОПИС НА ПРОЕКТОТ

Нашата цел е секогаш да бидеме сигурен контакт и градежен партнер за разни градежни проекти. Само така можеме да им понудиме на нашите клиенти најдобри резултати и да гарантираме возбудливо работно опкружување за нивните вработени. ЕУРОВИА комбинира проектна култура, техничка компетентност, познавање на локалните закони и регулативи и одлично знаење на производот.

Карактеристики на проектот

Инвеститор: “Johnson Matthey”
Локација: Слободна економска зона Скопје 1
Завршен проект: 2010 година
Вредност на инвестицијата: 18,000,000 МКД