Радмила Бошкоска МихајловскаАрхитект

Радмила се приклучи на Еyровиа во 2017 година како проект менаџер. Радмила е проект менаџер управуван од резултати со докажана способност да ги координира деталите на проектот и да управува со персоналот за супериорно задоволство на клиентите. Таа е детален и организиран проект-менаџер со повеќе од 10 години искуство во управувањето со внатрешни реновирање и градежни проекти на станарите. Внимателноста и ефективната комуникација резултираа со почит од сите соработници, сопственици, станари итн., а исто така резултираа со долгорочни односи и повторување на бизнисот. Таа има докажано искуство за завршување на проекти на време и во рамките на буџетот.