ИНВЕСТИЦИИ & РAЗВОЈ

ИНВЕСТИЦИИ & РAЗВОЈ

Еуровиа има повеќедецениска традиција во областа на недвижностите и се смета за една меѓу првите брзорастечки компании во  Р.Северна Македонија. Следејќи го принципот „клуч на рака“ (од идеја до реализација), Еуровиа изгради повеќе од 200.000 м2 станбени, деловени простории на атрактивни локации во Скопје, Тетово и Тирана.

Еуровиа е во состојба да ги спроведе сите фази на проекти за недвижнини, почнувајќи од истражување и анализа на капацитетите на локацијата, развој на предлози преку подготовка на идејно решение и сите нивоа на проектна документација, обезбедување помош при избор и обезбедување на средства и извршување на градежни работи и опремување на релевантни објекти, до маркетинг и управување со недвижнини, сето тоа за своја намена или прилагодено според барањата на работодавачот.

Во овој процес, нашите експерти се во согласност со домашни и меѓународни стандарди, да користат современи технологии и материјали, во согласност со стандардите за контрола и квалитет на сите деловни процеси. Преку постојана комуникација со работодавците и крајните корисници како и препознавање на побарувањата на пазарот, подготвени сме да ги исполниме очекувањата на сите засегнати страни.

Преку имплементација и завршување на своите проекти, Еуровиа секогаш се стреми да ја  поддигне границата за квалитет на пазарот на недвижнини.

 

Развој на проектЗа време на фазата на развој на проектот, ние реализираме изработени станбени градежни проекти и создаваме привлечни простори за живеење.

Светот во кој живееме и пазарт во кој дејствуваме постојано се менуваат. Како компанија ги исполнуваме овие предизвици со претприемачки дух, флексибилност и подготвеност за континуирано подобрување на квалитетот. Било да се работи за станови за изнајмување или станови за сопственици, становите се дизајнирани да ги задоволат потребите на клиентите. На овој начин постигнуваме оптимизации на трошоците во однос на цената и начинот на управување со имотот.

Покрај градењето на катни станбени згради на урбани локации, ние исто така развиваме нови градски населби на периферни локации далеку од центрите на градот. Сите наши проекти се залагаат за високи стандарди во однос на функционалноста, одржливоста, естетиката и ефикасноста, поради што добиваме добра репутација како развивачи на станбен и објекти во градовите Скопје, Тетово, Тирана и Приштина – ние сме вашиот сигурен партнер.

Сакате да продадете градежна парцела?

Ние секогаш сме во потрага по парцели со одобрение за развој во и околу Скопје, Тетово, Приштина и Тирана, особено парцели на кои може да се градат висококатни згради со 15 станбени единици и повеќе.

Идеален избор за вашето семејство, блиску до средно медицинско училиште, државни и приватни факултети, оддалечено 600 м од најблискиот влез на автопатот во Тетово, Р.Северна Македонија.

Станбениот комплекс Allure Apartments се одликува со уникатен ентериер, различна визија и одлична функционалност, сместен во една од најатрактивните населби во главниот град на Р.Северна Македонија, Скопје, на улицата Ацо Шопов, Влае.

Лице за контакт

Фатон Идризи
(Раководител на оддел)

Главната цел на секој наш  проект е да обезбедиме импулси за урбан развој кои играат важна улога во создавањето на станови.

Без разлика дали станува збор за станбен проект за пазарот на инвеститори, приватни инвеститори или купувачи на куќи, нашиот клуч за успехот е да понудиме развој, планирање и градежни работи од еден извор.

Телефон 

+389 44 350 991 ;

Е-пошта

faton@eurovia.mk