ИНЖИЊЕРСТВО & ИЗГРАДБА

Еуровиа проектираше и изгради исклучителни архитектонски структури во Р.Северна Македонија, Р.Албанија и Р.Косово.

Нашите проекти беа проектирани врз база на принципот на здружување на науката и уметноста.
Нашиот пристап кон новите градежни проекти им овозможува на клиентите услуги за соработка и интегрирани технолошки решенија.

Како ваш партнер за соработка, ние обезбедуваме основни градежни услуги во комбинација со нови технолошки алатки во оваа област што резултираат со задоволни клиенти. Клиенти на кој секогаш се стремиме да ги надинеме нивните очекувања.

Еуровиа Груп проектира, гради и опремува различни структури како што се:

Еуровиа врши изградба на болници, трговски центри, универзитети и училишта, проекти за домување, од изградба на комерцијални имоти и канцелариски згради до логистички центри. Портфолиото на услуги на Групацијата Еуровиа ги опфаќа сите видови структури.

Услуги

 • Канцелариски и административни згради
 • Трговски центри
 • Комерцијални згради
 • Станбени згради и хотели
 • Истражувачки центри
 • Универзитети и училишта
 • Домување
 • Болници
 • Обновување и пренамена на постојните згради

Групацијата Еуровиа има над 10 години искуство во индустриска градба како што се централи, цемент, челик и петрохемиски постројки. Во тесна соработка со нашите клиенти, ние го воспоставуваме најдобриот дизајн и ги оптимизираме методите на градење за совршено да одговараат на нивните специфични потреби.

Услуги

 • Фабрики за производство
 • Објекти за администрација
 • Рафинерии за нафта и постројки за петрохемија
 • Силоси од жито
 • Работa со цемент

Еуровиа практикува пристап кон градење дизајн со соработка на тимско опкружување кое исполнува повеќе паралелни цели, како што се естетски и функционален квалитет, управување со буџетот и распоред.

ЛИДЕРИ ВО ДИЗАЈНИРАЊЕ ГРАДБИ

Бенефити:

Соработка – Еуровиа нуди оперативно опкружување насочено кон соработка, интегрирање на сите членови на тимот во процесот на дизајнирање  и конструкцијата со примена  на врвна технологија.
Ефикасно работење – Еуровиа располага со силен менаџерски тим кој посветено работи за реализација на сите проекти.

Заштеда на време и пари – Еуровиа ги анализира сите компоненти на проектот истовремено за да го одреди најдоброто решение за оптимален исход, со цел да обезведи навремено решение во рамките на буџетските параметри.
Напредна технологија – Благодарение на напредната технологија успеавме да воспоставиме темелна анализа на фазите во проктот, проценки во однос на димензии и нивниот обем, како и можност за соработка помеѓу сите членови во тимот.

Еуровиа врши комплетно реновирање на станови, работни простории и објекти. При проектирање изработуваме три-димензионална анимација каде што можете да добиете целосна слика за тоа како би изгедал вашиот простор. Предизвиците при реновирање на постојните објекти се разликуваат повеќе од конструкцијата на новата зграда. Токму затоа посветени сме кон целосно решавање на сите проблеми  во процесот на изведба на проектот, обезбедувајќи ги основни градежни услуги во комбинација со нови технолошки алатки  правејќи не ваш сигурен партнер. Благодарение на напраедната технологија со којашто располагаме информациите за проектите се пренесуваат во реално време користејќи таблети и апликации што ги известуваат клиентите и градежните партнери за секојдневните активности кои се извршуваат на градежните терени.

Еуровиа инвестираа во интегрирани алатки за управување со проекти, кои нудаат посебни придобивки за разни активности. Мобилните апликации овозможуваат известување во реално време за да го забрзаат донесувањето информирани одлуки во текот на целиот проект.

Smartapp – технологијата на комерцијален менаџмент на Еуровиа е развиена за да се поттикне средина за соработка. Тоа е наша примарна алатка за управување со RFI, испраќања и дневни извештаи, како и други дневници на проекти за членовите на тимот од областа. Повеќе „паметни апликации“ лесно се прилагодуваат за секој посебен проект за да обезбедат флексибилни опции за известување и информативни прегледи на контролната табла, пренесувајќи ги критичните податоци за проектот.

Област БИМ 360 – Оваа најдобра технологија во класата нуди исклучителна флексибилност и ефикасност во управувањето со процесот на квалитет, издавање дневници и списокот со удари. Софтверот „Аутодеск“ БИМ 360 овозможува рационализирано и пријателско корисничко собирање на податоци за квалитет и прилагодени можности за известување преку безбеден мобилен таблет уред. Информациите се синхронизираат во рамките на базата на податоци на главниот проект преку Интернет.

Bluebeam – Bluebeam нуди можности за споделување други документи поврзани со проекти, како што се фотографии и распореди, за да се олесни колаборативниот преглед и електронски управување и споделување на цртежи.

БЕЗБЕДЕН И ВИСОКОКВАЛИТЕТЕН ИЗВЕДУВАЧ

Еуровиа нуди докажан процес за квалификација и управување со широк спектар на подизведувачи кои ќе ги надминат вашите очекувања.

Возбудени сме од можноста да соработуваме со вас за да ви помогнеме да го развивате вашиот бизнис и да достигнете нови пресвртници. Интеграцијата на тимови за соработка за градење клиенти вклучува правилни компании за подизведувачи и трговци на лице место. Со генерации, нашата репутација се гради врз квалитетот на нашата работа, во голема мера благодарение на силните односи што ги имаме со нашите подизведувачи.

БЕЗБЕДНОСТА Е НАШИОТ ПРИОРИТЕТ

Во нашата култура за грижа на Еуровиа, грижата за работниците ги поттикнува дејствата што ги поддржуваат нашите безбедносни системи. Проектните менаџери и нивните тимови се грижат за изведувачите на нашите проекти и остануваат фокусирани на следење на соодветни процедури. Бројот на несреќи на нашите проекти е значително помал од просекот во индустријата и заработивме бројни почести во индустријата како еден од најбезбедните изведувачи во Р.Северна Македонија.

ГРАДИМЕ ПОВЕЌЕ ОД ЗГРАДИКога ќе се одлучите Еуровиа да биде вашиот партнер во процесот на градење, добивате повеќе од неспоредлива експертиза за градежништво. Тоа значи дека секогаш добивате градежен партнер кој е:

Безбеден: Посветени кон безбедноста и благосостојбата на нашите семејства, вработени, партнери и клиенти. Нашата непоколеблива посветеност кон безбедноста ја крева границата на целата индустрија.

Етички: Практикуваме највисоки стандарди на етика во сè што правиме. Секогаш можете да сметате на нас да бидеме искрени и транспарентни и постојано да покажуваме високо ниво на интегритет.

Секогаш фокусиран кон клиентите: Секогаш посветени на вас и вашите барања. Во процесот на предвидување на потребите, решавање проблеми и помагање да донесете правилни одлуки, ангажираме лице на кое може да му верувате.

Професионален: Ние сме група на професионалци кои без оглед на пазарот, услугата или географскиот регион, секогаш се стремиме да создаваме идеално решение за вас користејќи ја нашата експертиза и знаење.

Доверлив:  Нашата цел е да бидеме ваш прв избор во процесот на градба, и на тој начин да ги развиваме нашите меѓусебни односи.

Повторно се враќаме на нашите принципи на непоколеблив интегритет, дух на партнерство и застапување на клиенти , и пред сè, на доверба.

ГРАДЕЖНИ ПРОЕКТИ