• Џемаледин Адеми

  Ко-сопственик (основач)

  Џемаледин има повеќе од триесет и пет години градежно искуство и е работен надзорник...

  view profile
 • Елдин Адеми

  Главен Оперативен Директор

  Како главен оперативен директор, Елдин е одговорен за водење на долгорочниот раст на...

  view profile
 • Ерсим Зекири

  Главен Директор за Финансии

  Ерсим е посветен тимски играч кој доаѓа со 1+ години искуство во градежната индустрија.Тој...

  view profile
 • Арбе Адеми

  Финансиска поддршка и човечки ресурси

  Огромното познавање на бизнисот и сметководството на Арбе е несомнено голема предност...

  view profile
 • Едита Бејтули

  Директор за Развој на Бизнисот

  Едита има широка мрежа на клиенти, вклучувајќи сопственици, програмери, архитекти, инженери...

  view profile
 • Џенис Реџепи

  Раководител на Техничкиот Оддел

  Џенис успешно управуваше со бројни работни места во текот на своето време во Eurovia Casework...

  view profile
 • Фатон Идризи

  Директор за Hабавки

  Секторот за набавки и набавки ја обезбедува услугата за купување, која е меѓу најважните...

  view profile
 • Рина Фазлиу

  Правен и Административен Менаџер

  Како началник на правен оддел во Еуровиа, Рина е одговорна за управување со сите правни...

  view profile
 • Роза Радевска

  Сметководител

  Одделот за финансии е многу важен во насочувањето на стратешкото планирање на Еуровиа....

  view profile
 • Константинос Сервини

  Градежен Инженер

  Тој е одговорен за организирање на градежните проекти за Еуровиа. Со своето внимание...

  view profile
 • Драги Соколов

  Градежен Инженер

  Тој е одговорен за организирање на градежните проекти за Еyровиа. Со своето внимание на...

  view profile
 • Радмила Бошкоска Михајловска

  Архитект

  Радмила се приклучи на Еyровиа во 2017 година како проект менаџер. Радмила е проект менаџер...

  view profile
 • Арѓент Ајредини

  Градежен Инженер

  Арѓент е одговорен за организирање на градежните проекти за Еуровиа. Со своето внимание...

  view profile
 • Валон Беџети

  Градежен Инженер

  Валон внимава темелно да го проучи секој проектен план за да се осигура дека работите...

  view profile
 • Мевлуде Мехмеди

  Архитект

  Нејзината страст е да се сретне со клиентите и да им помогне во дизајнирањето на нивните...

  view profile
 • Насер Зеќири

  Надзорник

  Како надзорник, тој е одговорен за организирање на градежните проекти за Еуровиа

  view profile
 • Мухамед Ислами

  Надзорник

  Како надзорник, тој е одговорен за организирање на градежните проекти за Еуровиа

  view profile
 • Џениса Локи

  Поддршка за развој на бизнисот

  Со силна позадина за известување за деловно и финансиско работење и долгогодишно искуство...

  view profile
 • Агон Адили

  ИТ Администратор

  Неговото искуство вклучува, но не е ограничено на, поддршка на крајните корисници, рутирање...

  view profile
 • Тамара Масовска

  Графички Дизајнер

  Со страст за дизајн, таа ги решава проблемите преку дизајнерско размислување и создава...

  view profile