ИНЖИЊЕРСТВО & ИЗГРАДБА

Еуровиа дизајнира и изгради исклучителни архитектонски структури во Северна Македонија, Албанија и Косово.

read more
ВОДОВОД И КАНАЛИЗАЦИЈА

Една од основните деловни активности на Еyровиа со најдолго искуство е дизајнирање, инженерство и изградба на проекти за заштита на вода – животна средина.

read more
ИНФРАСТРУКТУРА

Изградбата на инфраструктурни објекти со имплементација на најновите технички решенија, е рангирана меѓу најзначајните достигнувања на инженерите на Еyровиа.

read more
ИНВЕСТИЦИИ & РAЗВОЈ

Еуровиа има повеќедецениска традиција во областа на недвижностите и се смета за  една од првите „развивачи“ во  Р.Северна Македонија.

read more

Традиција и квалитет – од 1978Како семејна градежна компанија сметаме дека довербата е неопходна за да се постигнат заедничките цели

Ова е причината зошто Групацијата Еуровиа се потпира на мрежа на успешни компании кои продолжуваат да ја унапредуваат историјата на нашата семејна компанија основана во 1978 година. Денес Групацијата има огромен потенцијал за перформанси ориентирани кон клиентите, кој опфаќаат различни сектори во градежната индустрија.

Благодарение на нашите вработени, ние секогаш гарантираме постојано ниво на квалитет што ја прави Еуровиа Групацијата соодветен партнер за вашиот проект.

Верувајте ни – и градете со нас

Тековни проекти

Тековни Новости