Deprecated: Required parameter $stars_color follows optional parameter $saswp_collection_hide_col_rew_img in /home/adelmk/public_html/adelholding.com/wp-content/plugins/schema-and-structured-data-for-wp/modules/reviews/reviews_service.php on line 1316

Deprecated: Required parameter $stars_color follows optional parameter $saswp_collection_hide_col_rew_img in /home/adelmk/public_html/adelholding.com/wp-content/plugins/schema-and-structured-data-for-wp/modules/reviews/reviews_service.php on line 1466

Deprecated: Required parameter $stars_color follows optional parameter $saswp_collection_hide_col_rew_img in /home/adelmk/public_html/adelholding.com/wp-content/plugins/schema-and-structured-data-for-wp/modules/reviews/reviews_service.php on line 1594
Parimi ynë - Eurovia Construction Parimi ynë - Eurovia Construction

Parimi ynë

Procesi i ndërtimit

Cilido qoftë sektor i industrisë së ndërtimit ose projekti përkatës me të cilin kemi të bëjmë, një larmi faktorësh eventual duhet të merren parasysh. Për këtë qëllim, ne aplikojmë një sërë masash dhe procedurash që janë të gjitha në një qëllim të vetëm: për të përfunduar projektin. Qoftë rinovimi i një pjese të pistës apo përfundimi i një ndërtese të re banimi, ne gjithmonë synojmë të garantojmë stabilitet dhe siguri dhe kënaqësi të klientit. Atëherë është logjike që gjithashtu të formulojmë dhe zbatojmë filozofinë e kompanisë tonë përgjatë këtyre parimeve.

Krijimi i fondacionit

Materiali më i mirë, makineritë më moderne dhe procesi i thellë i planifikimit janë të pavlefshme, nëse nuk ka specialistë kompetentë dhe të motivuar për të bashkuar me sukses të gjithë këta faktorë. Ne e shohim si detyrë tonën të krijojmë  kulturën e kompanisë që punonjësit mund ta provojnë në mënyrë aktive në praktikë, qofshin dhomat moderne në selinë tonë qendrore ose në vendin e ndërtimit.

Njerëzit

Makineritë

Përgjegjësia

Ne organizojmë kurse gjithëpërfshirëse të trajnimit të brendshëm për të përmirësuar vazhdimisht nivelin e njohurive të kompanisë. Natyra e punës e përqendruar por e relaksuar dhe e besueshme gjithashtu luan një rol në sigurimin që kompania të fitojë nga njohuritë e mësuara në shtëpi.  Punonjësit shpesh punojnë për kompaninë për shumë vite, dhe besueshmëria dhe shpirti i ekipit është gjithnjë i pranishëm – dhe kjo nga ana tjetër siguron rezultate optimale të punës, që është një parakusht i rëndësishëm për përsosmërinë në çdo situatë.

Stabiliteti dhe siguria

Këto janë dy faktorë të cilëve gjithmonë u kushtojmë vëmendje të kujdesshme – jo vetëm për sa i përket personelit tonë, por edhe për një kontekst teknik dhe korporativ. Për të përmbushur standardet tona të performancës, ne zbatojmë parimet e filozofisë së ndërtimit dhe sigurojmë që themeli ynë të mbështetet nga dy shtylla shtesë.

Përveç forcës sonë të punës, suksesi ynë varet shumë edhe nga makineritë dhe pajisjet që ne përdorim. Ne kemi zhvilluar dhe vazhdojmë të zgjerojmë makinerinë tonë të optimizuar teknikisht në mënyrë që të jemi në gjendje të zëmë vendin e parë në të gjitha fushat e tregut ndërkombëtar të ndërtimit të pistave, sepse klientët e dinë që fleksibiliteti dhe shpejtësia jonë absolute do t’i minimizojë ngecjet joproduktive. Përveç kësaj, standardet tona të larta teknike dhe kompetenca kryesore në ndërtimin e pistave janë kualifikimet më të mira për zhvillimin e fushave të tjera të biznesit në industrinë e ndërtimit.

Që nga fillimet e saj modeste, familja Eurovia është përpjekur të ndjekë një strategji të shëndetshme të rritjes, e cila nënvizohet nga ndjenja e fortë e përgjegjësisë e përcaktuar në politikën e kompanisë. Në veçanti, riinvestimi i vazhdueshëm i fitimeve ka krijuar një Grup të fortë financiarisht që dallohet nga aftësia e tij për të arritur gjëra të mahnitshme për sa i përket inovacionit dhe investimeve, pa ndonjë pasiguri financiare.

Njerëzit, makineritë, përgjegjësia

Tre shtylla të forta, një qëllim i deklaruar: garantimi i stabilitetit dhe sigurisë për kompaninë tonë, punonjësit dhe klientët tanë. Dhe duke bërë këtë, ne biem përsëri në atë që bëjmë më mirë dhe e vendosim atë në një mjedis modern dhe fleksibël. Kjo është mënyra se si filozofia jonë e korporatave vazhdon të mësojë nga parimet e ndërtimit në mënyrë që të vazhdojmë të ndërtojmë me sukses në të ardhmen.


Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/adelmk/public_html/adelholding.com/wp-includes/functions.php on line 5279