Deprecated: Required parameter $stars_color follows optional parameter $saswp_collection_hide_col_rew_img in /home/adelmk/public_html/adelholding.com/wp-content/plugins/schema-and-structured-data-for-wp/modules/reviews/reviews_service.php on line 1316

Deprecated: Required parameter $stars_color follows optional parameter $saswp_collection_hide_col_rew_img in /home/adelmk/public_html/adelholding.com/wp-content/plugins/schema-and-structured-data-for-wp/modules/reviews/reviews_service.php on line 1466

Deprecated: Required parameter $stars_color follows optional parameter $saswp_collection_hide_col_rew_img in /home/adelmk/public_html/adelholding.com/wp-content/plugins/schema-and-structured-data-for-wp/modules/reviews/reviews_service.php on line 1594
За Еуровиа - Eurovia Construction За Еуровиа - Eurovia Construction

За Еуровиа

Семејна компанија со претприемачки и активен пристап.

EUROVIA е градежна компанија со вековна историја и долгогодишно искуство во различни сегменти како што се ЕПЦ, ЈПП и Инвестиции и развој. Рано усвојувач и пионер во дигитализацијата и моделирањето на информации за градење, поставуваме нови стандарди кога станува збор за технолошките иновации во градежниот сектор.

EUROVIA е основана кон крајот на осумдесеттите како одговор на визијата на семејството на Eurovia да основа организација специјализирана за градежниот сектор.

Страста за градежништвото е традиција која трае три генерации, нашето долгогодишно искуство и сестраноста на повеќе од 50 специјалисти и генералисти ни овозможуваат безбедно и ефикасно да ги реализираме градежните  проекти во Северна Македонија и во странство. Претприемачкиот деловен успех се заснова на длабоко вкоренета корпоративна структура која е консолидирана со текот на годините.

0
Годишно Искуство
0
Завршени Проекти
0
Вработени
0
%
Реализација

ИСТОРИЈА НА КОМПАНИЈАТА

Корените на нашата компанија се длабоки и сигурни. Успехот што го постигнавме низ годините покажува дека ја изградивме нашата историја за да создадеме идентитет со голема посветеност.


Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/adelmk/public_html/adelholding.com/wp-includes/functions.php on line 5279