Deprecated: Required parameter $stars_color follows optional parameter $saswp_collection_hide_col_rew_img in /home/adelmk/public_html/adelholding.com/wp-content/plugins/schema-and-structured-data-for-wp/modules/reviews/reviews_service.php on line 1316

Deprecated: Required parameter $stars_color follows optional parameter $saswp_collection_hide_col_rew_img in /home/adelmk/public_html/adelholding.com/wp-content/plugins/schema-and-structured-data-for-wp/modules/reviews/reviews_service.php on line 1466

Deprecated: Required parameter $stars_color follows optional parameter $saswp_collection_hide_col_rew_img in /home/adelmk/public_html/adelholding.com/wp-content/plugins/schema-and-structured-data-for-wp/modules/reviews/reviews_service.php on line 1594
ЕУРОВИА - финансиска поддршка за Uplift Western Balkans - нов регионален проект на Младинскиот ресурсен центар -iCan - Eurovia Construction ЕУРОВИА - финансиска поддршка за Uplift Western Balkans - нов регионален проект на Младинскиот ресурсен центар -iCan - Eurovia Construction

ЕУРОВИА – финансиска поддршка за Uplift Western Balkans – нов регионален проект на Младинскиот ресурсен центар -iCan

Имајќи предвид дека ЕУРОВИА е компанија која обезбедува најголема поддршка за младите луѓе, деловната заедница и понатамошниот развој, решивме да го поддржиме Uplift Западен Балкан – нов регионален проект на Младинскиот ресурсен центар – iCan.

Uplift е акцелераторска програма Start Up во рана фаза фокусирана на растечки бизниси. Главната одговорност е да поддржиме десетици најиновативни и ветувачки стартапи од регионот на Балканот. На ова трето издание ќе има регионален пристап за западниот Балканот во врска со Организацијата на проширен акцелератор. Конзорциумот е составен од ICTSLab (Албанија), VentureUp (Косово), iCan (Северна Македонија) и SOVVA (Словачка).

Драго ни е што можеме да им помогнеме на новооснованите претпријатија да го продолжат својот развој и да се стекнат со искуство во различни области.


Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/adelmk/public_html/adelholding.com/wp-includes/functions.php on line 5279